• nfsmw4ever
    A block listán nincs limit. Hál isten. Pici piros nekik ezért, meg egy nagy fekete azért, mert nem pucolják ki rendesen a játékot, a sok csököttől. Én jobbklikkelek a lobbyban. És elkeserítőnek érzem az arányt, amivel blockolt emberkékre bukkanok. És szemrebbenés nélkül csalnak. De ami nagyon pofánvert, akivel nemrég példálóztam, hogy mennyire csal, nos ránéztem a profiljára. Tele van csillag nélküli top időkkel!!! Azután, hogy még egy jó hónapja is törölve volt a fő profiljának az összes ideje és a másik kettőben is csillagszórás volt. Ez most mi ez??? Bebizonyította, hogy nitróval igenis be lehet venni akár füvön is egy hajtűkanyart a fal érintése nélkül, és úgy hogy nem csökken a sebesség 290 alá? Azt hogy???? Érdekes, hogy a patc-ek napján egy top ideje sincs...
    Összegezve, nekem így, egy nagy csalódás a stat oldal is. Látom hogy csal és mégis tiszta az ideje. Érdekes, hogy nekem a 3 hónappal ezelőtti csillag bent maradt, mikor miután agyonvertek és kiléptem a versenyből, a speedapi istene úgy látta, hogy végigmentem a pályán. Szerintem DNF volt, szerinte meg csíter idő. Egyre inkább úgy érzem, hogy igenis béna sofőr vagyok, egy függő hülye gyerek, egy drága játékkal. Én kérek elnézést.