-
Nekem is elegem van abból, hogy hiába szerzem meg a jó alkatrészeket, esetleg a jó autókat, ha mindig jön egy jobb, vagy egy csaló. Bár nekem közel sincs annyi munkám a profilomban, mint pl. TUTU-nak, azért én is rohadt nagy kibaszásnak tartom. Már azon a szinten vagyok, hogy a multi versenyeim száma 0, mert tudom, hogy ha bemennék egy multiba, ugy is Alt+F4-el lépnék ki.
Én is vártam a skill rendszert, aztán jól pofára estem. Mert ez csak arra volt jó hogy pénzt húzzanak ki a skillekből is. Akkor mentem először hosszabb szünetre. Aztán visszajöttem, erőlködtem, megtaláltam az előnyeit, és megtanultam használni. Aztán elkezdték beharangozni a Class rendszert, amit szintén nagyon vártam. Én, és sokan mások arra számítottunk, hogy majd kiegyensúlyozottabb lesz az autók közti különbségek, és majd mehetek sok jó versenyt akár a SUBARU-val is. Hát nem. Minap is azon mérgelődtem, hogy mentem volna egy jót a HUMMER-el, ha már megvettem, erre egy középkategóriás T2-t összerak egy fullos Cinkével, egy SV murcival, meg egy Aventadorral. Tehát ez az egész szintén csak arra volt jó, hogy megemeljék az autók árait. Egyetlen előnye talán az, hogy az alkatrészek nincsenek tierhez kötve. De látván azt hogy azért (meglepetésemre) egész jó és használható autókat kapunk IGC-be, gondoltam hogy mindez nem is olyan rossz, és több esélyük van az IGC-seknek, mint valaha. Akadt is egy kis felesleges pénzem, vettem hát egy 911 GT3 RS-t, mert már kíváncsi voltam, mit tud, mitől top. Hát persze. Másnap jött a Cinque (majd nemsokkal rá az F1). Ilyen az én szerencsém. Na mindegy.
Aztán jött az új Bodykit rendszer, így a porsche-re már nem 1500 volt a bodykit, hanem, 4000-re jön ki.
Aztán hogy ezek mit szívnak, nem tudom, de ekkor kezdődött az is hogy olyan autókat kapunk IGC-be ami eddig is az volt.
Szóval nem tudom hogy ezek után még mivel vághatnák jobban haza a játékot, illetve a játékélményt. A bugokat nem javítják, a csalókat leszarják. Ha nincs kedvük foglalkozni a csalókkal, akkor tegyenek már ki a főoldalra egy cheat-et, hogy mindenkinek egyforma esélye legyen csalni.
És igen. Az ULTRA alkatrészek. Nem kevés munka volt egy egy autóba megszerezni a legjobb cuccokat, pláne hogy akkor még 3 tierre is fel voltak osztva. Erre beteszik az ultrát és mindent kezdhetsz előlről. Ugyan ez a skillekkel is.
Két és fél év alatt egyetlen jó munkájuk volt. A szinkron javítása. Persze ez csak egy ideiglenes karácsonyi extra volt, mert a köv "pach" szinte hazavágta azt is. Bár még mindig jobb mint volt.
Szóval én is mérgelődök eleget, minden nagyobb "újítás" után, de az hogy ezért kezd el csalni, nem mentség. Hagyja abba a multit, menjen csak privátba, onnan is potyog néha valami (a class rendszer óta vásárolt autóimat csak privát versenyekből húztam fel), de ne tegye tönkre mások játékát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még annyit hogy ha elegetek van a Cinkék uralmából, valaki szponzoráljon egyel, tuti hogy másnap jön valami más ami megeszi reggelire...