• tutuhawer #56280
    nem vallotta be, wolfgibkay néven sem. habár egyszer fejreállt az autójával, úgy ment világrekordot és rákérdezett, miért nem fogadják el... Itt nem sokan vallják be, meg nehezebb is rábizonyítani. Mindenesetre rákerestem munkaidőben , mert jó tudni, kivel állok szemben, és egyéb fórumokban is játszotta az agyát, és nfs-ben se mondta meg, hogy ő wolfgibkay. Én megszólítottam az elsők közt, és nem javított ki. Pontosan tudja, ahogy mindenki más is, hogy pontosan tudom, tudtam, mit ugatok. Nagyképűen hangzik, de így van. Azóta is sikeresen álltam ki a magyar srácok mellett a nemzetközi terepen, és senkinek nem voolt negatív szava rá. Ez is hozzátartozik a respekthez, ahogy az is, hogy verseny közben megismertek, bármilyen idővel nyertem is. Ahogy a fórumban is ott volt, hogy perfect10n-t az admin rangjával együtt küldtem az anyjába úgy, hogy előtte beírtam a google fordítóba, hogy biztos legyen, hogy ők majd ha beírják, megértik mind. Ki se törölték a hsz-t. Szóval ilyen senki ember számomra a wolfgibkay. Így nézd perfect10n statját , személyét. Emberileg is szar, mondom, pár hsz-t olvastam tőle. Nem kedvelem, csak ha tiszta vizet önt a pohárba. ezért szerencsés, hogy az én nfs world karrierem egy nyitott könyv mindenkinek.