• tutuhawer #56279
    a lényege az, hogy van, akinek elszállt az agya a sok , esetenként 2 éven át tartó gürizéstől. Hova küzdjön máár.... a csalók is jönnek, a szétboostolt négycsillagosok is, szóval ő már leszarja. Van ilyen. Persze, ez egy ilyen befizetésre épülő játék, új tartalmak jönnek, csak az új tartalmak sokkal jobbak, mint amit én 2 év alatt összeszedtem. Most nem azt kérem, hogy előnyben legyek... de igen, azt kérem, hogy a józsipista ne legyen utcahossznyi előnyben 2 hét játék után. Rövidíthesse le az utat az én szintemre a boosttal, de hogy még előreébb tartson, az néhány játékosnál már túl sok. Nem is csodálom. Nekem csak T3-as autóm van, a T3-eseket nem venném meg, köszönöm. Nekem volt pro tuned, az ultrákért még 1x nem fizetne senki sem. A skilljeim készen voltak, mindegyik autómra, most 6 kategóriára senkinek sincs elegendő. Mert nincs elegendő. Akkor meg nem venném a kártyákat, ami simán zsákbamacska ma is ,régen meg főleg. Szóval nehéz feldolgozni, hogy autó, alkatrész, skill hátrányba kerültünk 2 év után, erre még a csalók is jönnek. Idegrendszer kell hozzá, nem is kérdés. Amúgy kész röhej, hogy nekem pontosan 1 darab skill, egy 3 csilagos kéne, hogy visszatérjek korlátozott időben single playerezni. Ahol szintén sok a csaló, AI-nak hívják. Szóval ezek miatt csal, aki 2 év után csalásra adja a fejét.