• tutuhawer #56275
    ez egy régi játékos, és benne van a pakliban, hogy azt érzi, minden, amiért eddig fizetett vagy dolgozott, az semmivé lett. Én is ezt érzem, csak nem csaltam emiatt. Inkább kiszálltam kicsit, ez a grafite23 pdeig más étrelemben szállt ki. Nehéz elfogadni, de ha tudod a hátterét, máris könnyebb. Legalább megérteni lehet, ha elfogadni nem is. Vagy a fene tudja, hogy mondjam. örültünk, hogy a lengyel boost olcsó volt, és legalább T1-2-3-ban lehetett pontosan egy autót építeni belőle. Aztán jöttek a car classok, a skillek, a 4 csillagos alktrészek és aztán a skillek. Elég nagy bukta sokaknak, nekem is. Még mindig jobb esélyekkel indultam annak idején. Én nagyon vártam az új skillrendszert, a classokat is, de nagyon nem így :( Sokan vannak, mint grafite23, akik baromira nem így számoltak, és köszönik szépen, nem kérik.
    Egyébként a stat oldalról nullázták a perfect10n nevű kisfőnököt, és mondta, hogy simracewayben majd összefutunk, és bizony ma meg is jelent az eredeti Wolfgibkay néven. Nem tudom, mekkora respektje lett volna valaha is, ha newmanek tudják, hogy perfect10n az a wolfgibkay... Sose lett volna admin, de a ranglistára se került volna fel, az hétszentség