• kjasfhasdfasd
    #98
    A 64 bites gépek eléggé elterjedtek már ahhoz, hogy szép lassan hanyagolni lehessen a 32 bites oprendszereket. Az egészen más kérdés, hogy emiatt érdemes-e új gépet venni. Az átlagfelhasználó akkor vesz új gépet, ha elromlik a régi vagy prémiumot kap a cégtől és lassúnak tartja a számítógépét.
    A legtöbb gépet valóban szövegszerkesztésre meg táblázatkezelésre használják munkához. Otthon ugyanez plusz zene, internet,film. Talán a film miatt lehet érdemes új gépet venni, de az is csak akkor éri igazán meg, ha egy jó monitor is van hozzá. A régi gépen meg, az ahhoz való rendszer teljesen jó lesz amíg agép tönkre nem megy vagy a feladatukat nem tudják már ellátni.
    Az office már egy p2-esen gyöny9rűen elmegy. arról nem is beszélve, hogy hány helyen használják még a floppyt hálózati rendszerindításhoz.
    Ami jól működik az nem érdemes lecserélni, és szerencsére nem is cserélik. Így nemcsak egy csomó pénz marad meg (lent valaki kiszámíolta, hogy 30.000 egy gép), de szemét is kevesebb lesz. Az a 30 rongy meg jól jöhet egy nyaraláshoz.
    A számítógép munkaeszköz elsősorban. Azt azonban elismerem, hogy a lentebb hozzászólóknak a hobbijuk is a számítógép, de az már teljesen más kategória.
    A számítógép a legtöbb embere szemében olyan mint egy habverő. Amíg felveri a habot addig tökéletes. Akinek meg a hobbija vegyen újat 2-3 évente és adja oda egy kedves rokonnak a régit (akinek lehet, hogy még ma sincs gépe).