Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
valóban, ez már a te személyes preferenciád mennyire vágyod az igényességet, kinek mi a jó, nekem az hogy lekreálok egy karaktert és van alap ütésem, nem érzem jónak egy olyan játékban ahol a combaton van egy igen komoly hangsúly. (Aionnak is mennyire k*rva jó szerverei voltak? ez kb olyan mikor pl az infinity aionnál öröm volt és boldogság, hogy a mobok már vissza ütnek...) hát sorry az ilyenek számomra nem jók, és mint modntam eltelik 2-3 év, és az ALAP játék még mindig hemzseg a bugoktól, és trágya...stb, és akkor az új contentről még nem is beszéltünk... én elhiszem, hogy torrent (apropó napi szinten használom, a különbség az, hogyha nekem valami tetszik, azért nem sajnálom kiadni a pénzt, mondhatjuk egyfajta trialnak, hisz manapság elég sok a bovli játék...) mig pl egy privát szervert nem tudsz trialnak mondani, mert belépsz, megcsodálod a grafikát, és midnen mástól elmegy a kedved annyira f*s az ilyen összefabrikált szervereken. (a strucc politikádhoz, hogyne tudnék a priv szerverekről, a létezésükről is, és a minöségükről is egyaránt. de én még mindig ugy vagyok, hogy inkább kiadom azt a napi 100-200 forintot még mindig, hogy ellegyek, ezzel támogatva a céget aki NÉZI AZ ÉRDEKEIMET IS, és fenttartja a szervert, és az egészséges légkört a játéknak, mint ingyért vegetáljak, és várjak csak azért 1-2 évet, hogy az első 5 skill müködjön, hogy a mobok vissza üssenek...stb. (de innentől nem foglak probálni meggyözni arról, hogy neked semmi elönyöd nem származik ezekből, ha ennyire akarod, tölcsd le az egyiket, és menj élvezd az általuk nyujtott "szabadságot".
meowie, tavasz, még mindig, elvileg most év elején beindul majd a béta. (ez amit igértek)