Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
elmondom én neked akkor igy böngészgetés után, de csak, hogy tudd javítani az oldalt ha már postoltok valamit az oldalatokon, legalább olvassatok vissza egyszer legalább! amennyiben dante/danten (illetve a fene tudja még hány neve van) postol, abban az esetben valaki fordítsa is le magyarra az írományt (nem árt ha az ember legalább a saját képviseltetjei nyelvén tud kommunikálni, a külföldit már meg sem említem).
szóval igy este szép pillanatokat okozott nekem pl a Tournament leírásban az alábbiak:
(ki akartam emelni bíz isten, de elolvasva, ezt külön nem lehet...)
"Tournament szabájai.
- Nevezési díj szükséges a nevezéshez és csak ezáltal lehet indulni a taurnamenten.
- 1v1 es fordulókat kell játszani ami 3 körös aki 3 kör alatt többet nyer az lesz a győztes
- minimum jelentkezési szint határ maximum lvl cap.
Győzelmi eredmények:
3-0
2-1
3-2
- kizárólag csak sajt képességeket lehet használni esetlegesen maximum a ruhákon lévő képességeket minden fajta idegen eredetű potion vagy tárgy használata tilos."
ha így sem jösz rá, akkor szólj és segítek elemezni szóról szóra.
a forum szabályzatot nem is írom be, mert még azért is kitiltanak a forumról (márha tag lennék). egy jó tanács, olvasgassatok más forum szabályzatokat mielött meghozzátok ezt... tovább felesleges lenne magyaráznom, hisz nem én vagyok az oldalatokért a felelös, nem én fogom megmondani mit csináljatok, és amugysem akarok wall of textet, és per pillanat időm sincs rá.
A játék komolyan érdekel, vissza térve elöző kérdésedre is, ezért is fizettem be a koreai verziora amit nem bántam meg azóta sem, hatalmas élmény és olyan kikapcsolodást nyújt amit MMO még nem volt képes nyújtani számomra. Alig várom az EU verziót!
u.i.: + egy Szergelynek ezen mondantára "Én érzem sértve magam, hogy egy ilyen "színvonalú" oldal képvisel engem, mint Tera rajongót (mert ugye ez az oldal profilja). Kösz nem."