Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• NikeCortez
    Közérdeküen közlöm.

Aki nem mmo-zott, vagy csak Próbálkozott, annak nem jön csak be a Játék, ja és annak aki nem Tud a Ture Action Combat Rendszerrel játszani.

Én már a Rossebb tudja mennyi mmo-t daráltam be és ez (koreain is tolom) nagyon megfogott. Ráadásul ott még sokmindent nem is tudunk a nyelvezet miatt, tehát csak Instázás meg apróságok, még igyis nagyon jó élményt nyújt.

Utoljára az L2 fogott meg ennyire. (nem ma volt már :) és az Aion)

Igen most gyorsan kikerülek titeket...igy Aion úgy Aion...Igenis Jó volt szép volt...de a szerverösszevonásoknál elbukott.

A Tera egy Tipikusan Ügyes és Igényes Játékosoknak lett megalkotva és perse a HC-seknek,de viszont a Sima "Játszunk egyet" Játékosokra is gondoltak, és úgy is elvagy.

A Tera Szerény Véleményem Szerint (amire alapozhatsz vagy konkrétan nem is érdekel..) egy nagyon Jó Játék lett. Felszerelve Minden PvP fajtával Diplomáciai rendszerrel, kiváló raidekkel-Instákkal és persze a PvE.

Én Konkrétan megvettem már most (előrendeltem) és sok társam is.

Akit érdekel a Játék ... Hosszútávon és klánt is keres, az nézzen rá erre:

Főnix Légió

További Szép és Kellemes Napot!