Milyen zenéket szeretesz, vagy épp miért nem szeretsz?
-
kiskoromban gigi d agostino, sub bass, prodigy, united, enimen meg ilyeneket hallgattam:D
aztán...!
12-évesen megláttam a by the way klippjét a vivatv-n, azóta a red hot chili pepperst a kedvenc zenekarom.
aztán bejött még pár zenekar, de már nagyon sokféle rockzenét hallgattam már pl. depresszió, junkies, kispál-t is hallgattam egy időben, system, iron maiden,turbonegro,slipknot,bullet for my valentine, road, subscribe,taking back sunday,rómeó vérzik, echo of dalriada, nirvana,my chemical romance (szigorúan a régi vonal), dream theater, in flames,jimi hendrix, children of bodom,guns n roses, metallica és még sorolhatnám...
clubzenéket amióta bulizok csak azóta szeretem,olyan egy éve de úgy különösebben nem hallgatok mixeket a gépen...
amikor tavasszal elkezdtem bassgitározni akkor kezdtem el funky-t hallgatni (victor wooten, jamiroquai, marcus miller, black eyed peas)
nyáron meg reggae-t sokat hallgattam, és rap-et, reppből főleg magyart (deego, diggieman,anonim mc, norba, pixa, tibbah, mc gőz, dopeman)
pár hete pedig a dnb és techtonikba szerettem bele.
nagyon szeretem még a "classic" zenéket (sting, scorpions, doors...világ legjobb dalai tőlük származnak)
meg a mai popzenék között is van 1-2 jóság pl. lady gaga, katy perry, craig david - insomnia c. dala most nagy fav nálam, akkor neyo...)