Milyen zenéket szeretesz, vagy épp miért nem szeretsz?
  • SpiritFire
    Én eléggé sokszínű vok zene terén, főleg a rockzenét szeretem, azon belül is az újabb bandákat(slipknot, soad, rhcp, manson), magyarok közül is sok bandát szertek(tcs, depi, road, subscribe), de régi nagy bnadákkal sincs semmi bajom, azokat is szivesen meghallgatom(led zeppelin, acdc), meg most különösen rá vagyok kattanva Jrockra(dir en gray, maximum the hormone). Más műfajok terén és elég sok midnet meghallgatok, magyarok közül mondjuk csak szinte rockot hallgatom meg, de kispál és a borz és iylen alternativ zenék jönnek még. Külföldiek közül viszon elég sok pop zen is bejön (dido, pink meg épp amit adank a zenecsatornákon, de ezekről nem jellemző hogy azért egy albumot meg tudnék hallgatni, csak épp aminek klipje van, de azt szívesen). Disco terén nem sok mdient hallgatok meg, de eléggé sokat járok aprtykba és ott elég fura lenne a slipknot:). Egyedül amit itthon is hallgatok az a dnb. Jazzt és komolyzenét is szivesen meghallgatom(vivaldi a legjobb:D). És amelyik műfajt nem szeretem az a rapp, söt a magyar rapp az egyenesen gáz, de max kosarazás közbe nigger rapp az bejön, mert akkor jó ütemet ad, de máskor nem hallgatom szivesen. Én ezeket szertem vagy épp nem szeretem.