winnie#27
"pár idióta (valszeg üzleti alapon és nem azért mert ez a véleményük) "
minek elrontani egy kommentet ilyen butaságokkal? fogalmad sincs róla, hogy milyen alapon jelölnek. ez egy poénszavazás, a béna és nagy csalódást okozó filmekkel, lehetőleg olyanokkal, amiket ismernek az emberek, hogy tudják azt sírni, hogy "mit keres x a listában, ez egy vicc."
mindig össze lehet szedni x embert, akik szerint ezek a leggázabb filmek - az efféle komment ott bukik meg, hogy mindig akkor kapják a "nem is az ízlésük alapján jelölnek, én tudom, mert én nem így gondolom, ezért ők sem gondolhatják úgy, mert én vagyok az origó, az ízléscentrum"-kommentet, amikor nem egyezik a fenti vélemény a kommentelőjével. (bezzeg, ha egyezik, akkor nincs reklamáció. ld. "xy film tényleg sz-r, ,megérdemli a díjat. kábé hasonló az analógia a nézettségmérésnél is, ami, ha gagyit néznek többen (győzike nyer) akkor rosszul működik, de ha bukik a gagyi (xxl bukta), akkor máris jól működik. szóval egyszer majd elérünk oda, hogy valaki azt írja, hogy "szerintem is ezek a leggázabb filmek, de a díj baromság, üzleti alapon ítélik oda, nem is ez a véleményük, csak véletlenül épp megegyezik az enyémmel":)
most komolyan, minek a vörös fej? a díjátadók, főleg EZ, játék, poén, verseny. mármint nekünk. érdekesség, hogy random x ember mit tart gáznak. de, ha valaki nem képes elfogadni, hogy más vélemény is létezik, mint az övé, akkor nincs mit tenni. mi lett volna, ha innen szednek össze 50 dark knight-utálót? nekik meg az lenne a véleményük. na, bumm. kit izgat?