• Ravkin
    Már sokszor leírtam nektek, de most akkor újból leírom, ne gondoljátok azt hogy az oprendszer miatt kell géped venned. Teszem azt, van mondjuk a rage, amihez egy vaskosabb gép kell, megveszem felrakom rá a windows 7 et, és ha akadás mentesen megy a gama, eszembe sem fog jutni hogy visszategyem a szutykos xp-t. Most xp-t használok, de nem azért mert az xp re vettem gépet, azért használok xp-t mert a gépemen elfutnak a régebbi játékok amihez az xp tökéletes. Visszatehetném én is a szutykos 98 at a gépemre mert kompatibilis a gépem vele (1Gh)proc húzva + sima ata winchaster. De valahogy nem fogom fogom feltenni. Szóval ennyi ha nincs szükséged az új gépre, akkor ne vedd meg, az ms pedig végképp nem fogja nekem vagy neked megmondani hogy mikor vegyél új gépet. Az alapvető probléma az hogy te meg öcsi bácsi felpakolja a win7 a gépére aztán néztek nagyokat hogy nem a ti gépetekre van szabva és ezért fikázzátok agyba főbe. Nagyon sok hülye ember van magyaroszágon , sem előre sem hátra nem vagytok képesek gondolkodni. Használ xp-t ameddig csak akarsz szerintem senki sem fog beleszólni.