• robertone
    #42
    "Tehát a különböző politikai propagandaszövegekkel ellentétben a vezeték létrejötte sem szünteti meg az európai országok függőségét az orosz szállításoktól, legfeljebb csökkenti azt."

    Azért a pofátlanságnak is van határa kedves cikkíró.
    Európa egyelőre nem egyetlen ország, az orosz gáztól pedig eddig sem az egész közösség függött, hanem egy régiója, ez pedig nem kíván lemondani az orosz gázról továbbra sem, csak azt a bizonyos orosz zsarolási potenciált szeretné megszüntetni, ami ezek szerint neked nagyon tetszik.

    Senki nem állította, hogy a Nabucco fogja ellátni az egész Európát gázzal, mint ahogy az is csúsztatás, hogy a Nabucco gázhozamát a végponton számolod, mellé mellesleg elfelejtetted beírni a jelenlegi igencsak problémás orosz vezeték végpontjának a gázhozamát, na AZ egy értéklhető összehasonlítási alap volna.

    A végpont előtt még van pár ország mellesleg aki megszabadulhat a függőségtől, például kis hazánk, szóval ezt a cikket és a "politikai csúsztatás" fogalmát nem ártana újragondolni kedves jólértesült cikkíró...

    Vagy ha eszed nincs, legalább a forrást politikai elfogultságát megnézhetnéd kicsit jobban és elolvashatnál más véleményeket is mielőtt "offolós" cikket írsz egy informatikai oldalra.