Harry Seldon#35
Köszönöm becses soraidat, igazán megtisztelő. Lebutázol, stb. és én beszélek magas lóról?
Oké, nézzük meg, milyen paci ez. Nos, igen. Nem eszi a 10-15-20 éves, milliószor leadott-kihányt, XYZ-kategóriás mocskot. Első számú butaság. Nem eszi a rémostoba, felszines, tehetségtelen, önmagukat körbefuttató nulla "sztárok" nulla értékkel bíró showműsorait. Kettes számú butaság.
Rettenetesen ostoba vagyok amiért nem tetszik az a mélyen elvadult, vadkapitalista szemléletmód, ahogy a kereskedelmiek eladják a szemetet a nézőnek. Ahogy egyre lejebb viszik az igényeket, ahogy egyre gyengébb felhozatatllal vesznek részt a népbutításban.
Rémesen unintelligens dolog nem nézni kereskedelmi csatornákat és pláne durván debil az, aki nem kedveli a reklámokat.
Nem nézek tévét, mégis van 115 csatornám. Hülye megalomán vagyok. Vagy csak a barátnőm és a gyerekem is tényezők és nem erőszakolom rájuk a saját meggyőződésemet...
A reklámfóbia az szerinted valami rémesen negatív dolog, igaz? A reklám szép, a reklám jó, a reklám hasznos, a reklám a barátod. Meggyőződéseddel ellentétben nekem nincs szülkségem arra, hogy reklámokból tájékozódjak az intelligens joghurtról, mert van szemem, tudok olvasni,így meglepően könnyen el tudok navigálni bármilyen boltban vásárlás idején...