• Harry Seldon
    Köszönöm becses soraidat, igazán megtisztelő. Lebutázol, stb. és én beszélek magas lóról?

Oké, nézzük meg, milyen paci ez. Nos, igen. Nem eszi a 10-15-20 éves, milliószor leadott-kihányt, XYZ-kategóriás mocskot. Első számú butaság. Nem eszi a rémostoba, felszines, tehetségtelen, önmagukat körbefuttató nulla "sztárok" nulla értékkel bíró showműsorait. Kettes számú butaság.

Rettenetesen ostoba vagyok amiért nem tetszik az a mélyen elvadult, vadkapitalista szemléletmód, ahogy a kereskedelmiek eladják a szemetet a nézőnek. Ahogy egyre lejebb viszik az igényeket, ahogy egyre gyengébb felhozatatllal vesznek részt a népbutításban.

Rémesen unintelligens dolog nem nézni kereskedelmi csatornákat és pláne durván debil az, aki nem kedveli a reklámokat.

Nem nézek tévét, mégis van 115 csatornám. Hülye megalomán vagyok. Vagy csak a barátnőm és a gyerekem is tényezők és nem erőszakolom rájuk a saját meggyőződésemet...

A reklámfóbia az szerinted valami rémesen negatív dolog, igaz? A reklám szép, a reklám jó, a reklám hasznos, a reklám a barátod. Meggyőződéseddel ellentétben nekem nincs szülkségem arra, hogy reklámokból tájékozódjak az intelligens joghurtról, mert van szemem, tudok olvasni,így meglepően könnyen el tudok navigálni bármilyen boltban vásárlás idején...

Leveled végére pedig az elején reagáltam.