• Athor
    Nos... én nem akarok vitázni. Nyilván okkal van annyi reklám a tévében, valamiből élni kell ugye. De az tény, hogy aki csak egy kicsit is szeret mozizni, filmeket nézni, azt azért igencsak fel szokta húzni a sok reklámszünet, meg ok nélküli megvágás, mindenféle mondvacsinált ürüggyel. Ez persze nem csak a mozifilmekre igaz, de még egy átlagos sorozatepizódra is. És nem, a legkevésbé sem vigasztal, hogy Amerikában sokkal kevésbé tolerálható a reklámmennyiség!
    És persze, hogy az teszi szóvá ezt, aki nem is tévézik, hiszen megvan annak az oka, hogy miért nem. Az átlag magyar szellemi szintje meg nem ér el addig, hogy felfogja, ez így, ahogy van, SZAR! A letöltést meg a pedofíliához hasonlítani... hát lol.
    És végül... szerintem senki nem gondolja úgy, hogy a letöltés nemes tett lenne. Viszont amíg az üres lemezek is matricásak, jogdíjasak, azaz alapból feltételezik, hogy én valami illegálisat fogok rá kiírni, tehát a cd megvásárlójáról eleve feltételezik, hogy bűnös (pedig tudtommal jogállamban élünk, ahol mindenki ártatlan, amíg be nem bizonyosodik a bűnössége), addig ne szóljon már be senki, mikor nemtetszésünket fejezzük ki a csatornák reklámtúltengése végett!

Nem szoktam postolni, csak néha elolvasom az adott cikkekhez a hozzászólásokat. De te, winnie, kissé felhúztál. Ha jól értettem, te is szoktál, mondjuk úgy, alkalmanként letölteni. Tehát mindazt, amit leírtam, te is tudod. Akkor meg mi értelme van az ilyen provokatív szövegnek? Szeretsz vitatkozni? Vagy valami "beépített ember" vagy? Mer' hogy nem vagy őszinte, az tuti. Vagy a közösséggel, vagy magaddal.

Ehh, mind1.