• TeDDyRuSh
    Nem tudom mi lesz a vége, de ez a 3 szolgáltató is elégnek tűnik. Ajánlat van bőven. Rengeteg csomag. Épp most segítettem kiválasztani egy szolgáltatót egy ismerősnek és erős 1 órát töltöttünk az ajánlatokkal.

Én Vodás vagyok már jó pár éve, bár voltam a másik 2-nél is. Bár amit leírtak a szerződésben azt korrekt módon betartják, de semmi többet. Semmi plusz. A hűségprogramjuk, ha van ilyen, pocsék!! Meghirdettek jó pár kártyás emberkének egy a kereskedelmi forgalomban nem kapható akciós előfizetői csomagot, ami brutál ütős volt. Tényleg rendben volt. De 2 és fél év után (vagyis a hűségidő lejárta után fél évvel) megszüntették a csomagot, aki maradt benne annak meg megemelték az árakat, ezzel ösztönözve a váltásra. Tök átlátszó, de összegezve még mindig elégedett vagyok, mert van pár ismerősöm akiket csúnyán átvágott a másik két szolgáltató. Ilyennel még nem találkoztam Vodánál, csak a jogilag helytálló szívatással. Ezzel meg nem sok mindent tudsz kezdeni. Nyitva tartom a szemem és ha jön az alkalom, akkor lelépek.