FPS - arcade az SW világában harmadjára
  • Balumann
    #25
    Az az ideális ha van kampány és multi része is egy játéknak, a kampány élvezetes de többnyire csak 1x játszható, míg multiban azért több lehetőség van. A Call of Duty első részétől még akkor el sem tudtam szakadni, hihetetlen élmény volt single-ben. Mivel az volt a 2. FPS játék amivel multiban játszottam így a multi is szép emlék számomra (klánba is belétem), de igazából abban a single fogott meg leginkább, szerintem sokan vannak így.

    A Battlefrontokban csak az a rossz, hogy nagyon hamar megunható, taktikai lehetőségek nem nagyon voltak benne. Multiban játszottunk egymás ellen, oda-vissza foglaltuk a pontokat. Nincsenek igazából látványos csaták sem meg ilyesmi.
    A hősökkel lehetett több ideig elszórakozni, de csak 1 pálya volt rá, ahol csak hősök voltak alapban (letölteni akkor meg még nem nagyon lehetett hozzájuk).

    Én nekem jobban tetszene, ha a külső nézetet hanyagolnák, járműveknél is. Meg a fegyverek lehetnének erősebbek, hogy 1 lövésre meghalljon az akit eltalálunk. Így előzetes videó alapján nem jön be nekem ez a 3. rész. Ezerszer jobban meg lehetne csinálni.