Így van, a híradóban mindig csak azt felejtik el közölni, hogy a zsidók erőszakkal szerezték meg azt a földet. Elvették a palesztínoktól. Most meg azt állítja,hogy védi a saját földjét, holott az a föld eredetileg a palesztínoké volt. Nem vagyok rasszista, de kezdem megérte a bőrfejűek miért haragszanak erre a népre. Gondolom biztos van neki oka, gondolom a nácik nem véletlenül írtották a zsidókat olyan hevesen. Annak is megvan az oka, csak tiltva van ezeknek az okoknak, információknak a terjesztése, iskola, média, történelem nemigen említi meg.
Miért voltak a német zsidók hazaárulók, és miért volt szükségük a világháborúkra. Mi az a balford nyilatkozat. Balfour-nyilatkozat
Ezekről miért nem tud a világ közvélemény?
Miért nem tanítják az iskolákban? Miért hallgat mélyen erről a média?
"Külügyminisztérium
1917. november 2.
Kedves Lord Rothschild!
Nagy megtiszteltetés nekem, hogy közvetíthetem Őfelsége kormányától az alábbi szimpátia-nyiltakozatot a zsidó cionisták törekvésével, amit javasolt és jóváhagyott a Kabinet is.
... Őfelsége kormánya jóindulatúlag tekint a zsidó nemzeti haza megteremtésére Palesztinában, és minden tőle telhetőt megtesz e cél elérésének elősegítésére, miközben világosan kell látnunk, hogy semmi sem csorbíthatja a Palesztinában fennálló nem zsidó közösségek polgári és vallási jogait, illetve a bármely más országban élő zsidók jogait és politikai státusát.”
Nagyon örülnék, ha ezt a nyilatkozatot a Cionista Világszövetség tudomására hozná.
Szívélyes üdvözlettel:
Arthur James Balfour
Cserébe csupán a zsidóknak el kellett árulniuk német országot, és hadba vinniük amerikát.