Regressziós hipnózis
  • Fbn Lx
    #60
    azt még nem írtad le, hogy milyen élmény volt egyáltalán ez a hipnózis amin részt vettetek, és hogy miért is volt ez hülyeség.

    Az utolsó bekezdéshez: olyan emberek is annak, akik váltig állítják, hogy elrabolták a földönkívüliek, akik kicsik, szürkék és nagy fekete szemeik vannak. Sok olyan idióta van, aki elhiszi a saját fantáziáját, ez önmagában még nem bizonyíték arra, hogy a hipnózis hülyeség.
    Mellesleg magában a reinkarnációban sem hiszel?
    Egyébként nekem is vannak kételyeim, meg vannak dolgok, amiket rendkívül érdekesnek tartok.
    ez a "Senki sem volt parasztnéni előző életében" már bennem is felmerült, de leginkább az, hogy ahogy a lelkünk útjában sorra olvasom az esettanulmányokat, még egyik páciens sem volt egyik előző életében sem indiai!
    Mivel az indiaiak több, mint egy milliárdan vannak, gyakorlatilag minden hatodik ember indiai, így matematikailag minden hatodiknak előző életében indiainak kellene lennie, arról nem is beszélve, hogy úgy általában ázsiában se nagyon élt senki előző életében itt a nyugatiak közül... talán jobban ismerjük európát és amerikát?
    Persze erre is megvan a saját magyarázatuk: a lelkek kötődnek bizonyos jól bejáratott helyekhez, így az európai nagy valószínűséggel már előző életében is az volt... kicsit sántít ez nekem.

    Egyébként sokan vannak, akik szeretnének ebből az egészből pénzt csinálni, és ahogy a természetgyógyászatban, itt is rendkívül kevés hiteles ember van.