• Balumann
    #101
    Nem akartam részletezni a betegséget, a köptető soha nem hatott nálam és mikor felírta ugyan úgy köhögtem még 1-2 hétig. Az magától nem kerül olyan állapotba egy jóideig hogy azt ki lehessen köpni. És igen, ugyan azt kaptam el amit a sulimban többen is, és 3 hétig csak köhögtek meg panaszkodtak, én 3 napig voltam csak beteg, meg előtte 5 napig köhögtem kevésbé.

    A vitaminokkal kapcsolatban máig heves viták folynak, és kutatások. Vitamintúladagolásban nem lehet meghalni, maximum valamilyen rossz hatása lehet, de ahhoz kb. Lenkei vitaminjaiból naponta legalább 10-et be kellene venni... (Tények a vitaminról című dok filmet tudom ajánlani).

    " Tekintve hogy az orvos eszköztára a működő gyógymódok, a természetgyógyászé a hagyományos gyógymódok, a kettő közt nyilván van átfedés, de olyan működő gyógymód nincs, amiről a természetgyógyász tud, az orvos meg nem. Legfeljebb azt hiszi, meg elhiteti veled is."
    Mind1 ezen nincs értelme tovább vitatkozni, egyszer szerintem majd megtapasztalod. De csak még 1 példa, anyukám elment az orvoshoz hogy adjon neki valami egyszerű nyugtatót, mert munkahelyén felidegesíti a kollgéája, és felírt neki 2 gyógyszert amit élete végéig szigorúan kell szednie.

    "Halandzsa. Tekintve hogy az orvos eszköztára a működő gyógymódok, a természetgyógyászé a hagyományos gyógymódok, a kettő közt nyilván van átfedés, de olyan működő gyógymód nincs, amiről a természetgyógyász tud, az orvos meg nem."
    Továbbra is azt mondom, hogy ennek olvass valahol utána, ahol erről írnak, hogy mennyi gyógyszer csak tüneti kezelés, vagy placebo, találsz máshol is Lenkeitől függetlenül. Ezen nincs értelme tovább vitatkozni, majd te is megtapasztalod minden bizonnyal mennyire mindig a legjobb gyógymódot adják...

    "Kicsit túl sokat olvasod Lenkeit, ha már kezded elhinni, hogy a háziorvosod a halálodat akarja..." Csak egyszer olvastam el a könyvét, azóta nem foglalkoztam Lenkeivel. De azokról amit írt már sok helyen, és nem cáfolták meg, és a tapasztalataim sem cáfolják meg egyáltalán nem.
    A másik, hogy tudom hogy nem akarja a halálomat a háziorvosom, és Lenkei sem állított ilyet, sőt pont ellenkezőleg. Az egész arról szól, hogy megtanulják mivel kell kezelni, de gyógyítani sok esetben nem fognak, holott meg van a megoldás hogyan lehet meggyógyulni (csak nem a gyógyszertárban kapható eszközöktől...). Amikor orvosnál voltam, szinte kivétel nélkül felírt mindig valamit, amit a gyógyszertárban kellett megvenni... Tudom ha ezzel a betegséggel ami legutóbb volt, elmentem volna az orvoshoz, felírt volna antibiotikumot, köptetőt, és még fenetudja mit, ahogy az osztálytársamnak. Jóval előbb gyógyultam meg mint ő, persze ez lehet másnak is köszönhető.
    Jah és a "természetgyógyászi" teában én se hittem, és mégis ^^

    Lenkei igen itt téved, hogy azt mondja nem lehetnek káros hatásai a túladagolásnak, de mint írtam ilyen mennyiségü vitalomtartalommal (ami többszöröse tényleg a vitaminszükségletünknek, főleg ha még eszünk is mellette) LEHETETLEN túladagolni, ha 1 túladagolásos halál vagy per is történt volna arról már tonnaszámra jelentek volna meg a Lenkei kritikák...
    De ha tudsz bármi meggyőző írást, amiben nem csak úgy támadják, hogy szcientologus vitaminokat terjeszt, meg veszélyes vitaminját engedélyezték mégis mert más néven kiadta (amiről aztán semmi megerősítés nincs, hogy tényleg ártalmas...), akkor elhiszem.

    "bjektíven mindenről eldönteni, hogy mi igaz, mi túlzás és mi konkrét hazugság" Erre való a más helyen is olvasgatás.