• dronkZero
    #100
    "Most voltam pár napig egy kicsit beteg, köhögtem nagyon, szedtem pár napig azt a köptetőt amit az orvos szokott felírni... Utána kipróbáltam egy állítólag régi teát (tej, hagyma, méz, kakukkfű), nah következő nap egymás után köhögtem ki a felesleget."

    Na itt van fenn a szemellenző.
    1. Természetesen nem a 3 napja szedett köptető hatott, hanem a gyógytea, _azonnal_.
    2. Természetesen jól diagnosztizáltad magad, és a kezelés hatására gyógyultál meg. Az elképzelhetetlen, hogy egyik sem hatott, és 4 nap volt a betegség lefolyása, tökmagadtól gyógyultál meg.
    3. "az orvos szokott felírni" Ha így szeded a gyógyszert, akkor ne is csodálkozz, hogy több bajod lesz, mint amin segít.

    "A tüneti kezelés sok esetben ROSSZABB mint egy lassabb, de a betegséget megszüntető kezelés"

    Halandzsa. Tekintve hogy az orvos eszköztára a működő gyógymódok, a természetgyógyászé a hagyományos gyógymódok, a kettő közt nyilván van átfedés, de olyan működő gyógymód nincs, amiről a természetgyógyász tud, az orvos meg nem. Legfeljebb azt hiszi, meg elhiteti veled is.
    Kicsit túl sokat olvasod Lenkeit, ha már kezded elhinni, hogy a háziorvosod a halálodat akarja...

    "Ha keresel nekem konkrét tényeket, amik megcáfolják Lenkei illetve az orvostudomány ellenségeinek állításait, akkor elhiszem hogy hazudott mindenben! :)"

    Nem hazudott mindenben, bakker, ezt egy szóval sem állítottam. Azt mondom, hogy csúsztat, túloz, démonizál, felnagyít. Szent-györgyitől idéz(vitamin = betegség ha nem eszed), aztán eléd rak egy kiló vitamint. 50 éves drasztikus hibákat állít be általánosként. Bemeséli neked, hogy amit az orvos ad neked gyógyszert, azt a rosszgyógyszerlobbi hatására adja, hogy meghalj, de ő a jógyógyszerlobbi vitaminjait adja neked, szinte ingyen. Nem azt mondom, hogy minden hazugság, csak azt, hogy nem tudod objektíven mindenről eldönteni, hogy mi igaz, mi túlzás és mi konkrét hazugság. És egy ilyen bizonytalan irománynak egy szavában sem bízok. Beleolvastam már többször, meg a pofánkba nyílt egy Lenkei életerő centrum, olvasom a szórólapjait mindig. De a könyvét nem fogom. Megvenni meg pláne.

    "mindenben lehetnek hibák. Például nemrég néztem dokumentumfilmet a vitaminokról, és ott vigygálták a vitamintablettákat, és pl. 1 vitamin (A vitamin?) csontritkulást is okoz nagyobb mértékben (jóval többszöröse mint Lenkei vitaminjai)."

    Az orvostudomány ismeri a vitamintúladagolást, csak Lenkei szerint hazugság ez... Ez nem a vitamin hibája, ez Lenkeié. Az is az ő hibája, hogy neked ez újdonság.