Jól fizető munka Ibizán?
 • Cormac
  #22
  Sziasztok!

  Július legelején induló játékomhoz keresek egy ráérős tapasztalt szakembert, aki lemodellezne egy reklám-videót.

  A játékban Amerikát lehet felfedezni az 1500-as években, tehát korabeli látványvilággal büszkélkedő videó is kell. A zene megvan hozzá, 2:52 másodperc. Ezen kívül a videóban lesznek ingame képek és szeretném, ha hatásvadász lenne (a zene is növekvő intenzitású).

  A videó részleteiről:
  Az az elképzelésem, hogy az elején felhős napsütéses, békés látvány tárul a néző szeme elé, majd lefelé vagy oldalra fordul a kamera és egy dzsungeles földrész látszik...ezt követően itt beborul az ég....majd a kamera elszáguld a tenger fölé, míg elér egy pár hajóból álló, hosszú úton lévő flottát....a flottán nem kell közeli karakter, de látszódjon hogy régóta úton vannak a hajók....az éjjel váltja a nappalt, vihar érkezik és még mindig reménytelenül haladnak a hajók...aztán földet látnak...néhány régi stílusú csónak indul el a hajóktól a partra.

  Külön jelenet: Távolról, felülnézetből látszódik, amint szekérkaraván halad egy erdei úton. Éppen beér egy olyan helyre, ahova a növényzet mozgásából ítélve rengeteg valaki tart, majd egy villám hasít a képbe és snitt. (Ez egy indián rajtaütés volt.)

  Kb ennyi elég is, de lehet rajta változtatni bármit, ez még csak elképzelés. Beszéljük meg!
  Közben néhány ingame képet rakunk be, esetleg feliratot is.
  Akár vágásonként is mehetnek a jelenetek, nem feltétlenül kell folyamatos átmenet. Az egésznek összesen kb. 3 percnek kell lennie, hogy a teljes zeneszám végig menjen.  Erre keresek ráérő, tapasztalt szakembert, aki ezt megcsinálja.
  Természetesen nem ingyen menne a dolog, viszont június elejére el kell készülnie. Ezért kevés az idő.
  Akit érdekelne, keressen meg MSN-en ([email protected]), vagy Skype-on (cormac74).


  SÜRGŐS MUNKA!

  Köszi és minden jót mindenkinek!