• Ulkesh
    "No itt álljunk csak meg. Quictime, fizessek azért a sz*rért?"
    - az alap szolgáltatások ingyen vannak
    - amiért fizetni kell az egyáltalán nem mondható sz@rnak

Lehet, hogy Win-re eléggé gagyi, de OSX alatt teljesen jól működik.

"TvAnts jelenleg csak win-re van"
    Ettől eltekintve X server alá beröffenthető, ha valakinek ez a perverziója, de létezik egy csomó hasonló natív TV-s alkalmazás is.

Gom player és társai nem érdekelnek, mert nem használok ilyesmit, tökéletesen elégedett vagyok az iTunes-al, nem vagyok hajlandó könyvtárakban matatni és keresgélni több tízezer zeneszám között.
    (De ettől eltekintve ide is készült jó pár ilyen WinAMP klón, ami csak a friss switchereket izgatja, aztán ők is hamar leszoknak róla.)

"Mutass nekem az Aimp2-nél jelenleg egyszerűbb, kisebb, gyorsabb, jobban megírt cuccot."

Gyorsabb? :)
    Mutasd meg, hogy válogat ki az Aimp2 playered több száz albumból szerzőre keresve számokat, vagy éppen témára, vagy a hangulatodnak megfelelő válogatást.
    Ne nevettess már, ezek a lejátszók elavultak és ostobák, mégis minek raknék fel ilyet, helyfoglalásra??

"Azok a tökéletes alkalmazások messze nem azok,"

Mindkét platformot használom nap mint nap. Hidd el, azok..

"Ja igen, ázsia, "only IE" oldalak tömege:S"

Szerencsére egyetlen ázsiai oldal sem érdekel, de azért meglepődnék, ha nem tudnám megnézni, ha nagyon akarnám.
    Az IE only oldal meg nyelvtől függetlenül is vicc ma már.

Ettől függetlenül írhatsz ilyen oldalakat, kíváncsivá tettél.

"mert mi van ha az a progi ami nekik kell nem fog menni?"

Akkor egy kattintás és egy szépen elszeparált VMWare felületen elfut.
    Valóban igaz, 100-ból van 1-2 alkalmazás amire szükség lehet és ezért elindítok egy Win-t, de könyörgöm, a másik 98 alkalmazásra és magára a Windowsra van jobb alternatíva, akkor ez hol izgat engem???