Te komolyan mondom képtelen vagy összetenni a gondolatokat, amik kavarognak abban a mérhetetlenül nagy feketelyukat birtokló fejedben. Akkor lassabban, látom nehezedre megy felfogni a dolgokat. Azért írtam, hogy évek óta ipod felhasználó vagyok, hogy nem most kezdtem az iTunessal ismerkedni. Vagyis ez, hogy tapasztalom, hogy az iTunes lassú windowson mint a rohadás, az nem azért van, mert összegányoltam a windowsom (amint látom ezért sem árt neked a mac, azt nehezebb elbaszni), hanem mert szarul van megírva a program. És többet nem fogom leírni, mert kezdek gondolkodni, hogy te tényleg mentális zavarokkal küzködő vagy, nem én vagyok az egyetlen aki ezt tapasztalta.
a zenei alázással kapcsolatban meg, amikor azzal próbáltál kérkedni, hogy te tudod mi az a lossless, akkor már látszott, hogy te tényleg nem vagy egy fényes elme, azmeghogy az ízlésünk különbözik az nyílvánvaló, nem azért mondtam, hogy szellemileg retardált vagy, mert elismerek én sok zenét, amit nem szeretek, de az ZENE, ezek nem. és ezek ha ott vannak, ráadásul pont arról nyomsz screenshotot, akkor ne akard már nekem megmagyarázni, hogy csak úgy ott van...
de igazából részemről lezárva, legyél boldog a maceddel, hihetetlenül sötét ember vagy, rég találkoztam ilyen idős, és ennyire korlátolt emberrel az sg-n.
Ulkesh: Igen, azzal beletapintottál, abba nem tudok belekötni, mert kiadványszerkesztésre, fotós és hangmérnöki munkákra tényleg sokkal jobb. De csak arra.