BenceYCE#27
Asszony épp laptopot vár a kései télapótól. Az apja egyfolytában rá akarja beszélni, hogy almát vegyen. Nem érdekli, hogy amire Neki kell az egy 100.000-es netbookba benne van az MSI-től vagy az ASUS-tól, Ő vegyen 240.000-ért almát. Értem én hogy jó meg minden, de azért ennyivel? Minap olvastam itt, hogy rekordot ért el a mac. Már majdnem 10% !!! Ez igen, bizonyára azért mert annyira jó. Főleg 2.5x annyiért. Az egyik laptopjukat tesztelte vmelyik hazai lap. A karcsúságba nem fért bele az optikai meghajtó, ez érthető is. De hogy 1, azaz egy darab USB portot hagytak az már túlzott önbizalomra vall. Mindezt 500.000-ért, amiért az ASUS - de szerintem bármelyik másik gyártó is - gyárt már ugyan ilyen vékony és könnyű cuccot. Az alma meg arra döngeti a mellét amivel inkább szégyenkeznie kéne. Olyan embereknek gyárt cuccokat akik segghülyék és hajlandóak egy vödör kiegészítőt hordani magukkal. 1 USB port, azt hittem hanyatt esek. Második gépnek azért szar, mert én nem váltogatnék egyfolytában win és macosx között. Csak a mac a világért se kéne, így inkább fikázom mindkét gépen az MS-t. Ha meg izgalomra vágyok nem fogok 2x annyiért gépet venni, inkább letöltök egy linuxot. Semmivel sem jobb így szerintem ez a cég a vetélytársainál. Qrva könnyű úgy sw-t gyártani, hogy tudom, 5 tipusú gépen fogják használni. Régebben azért fikáztam az ms-t, mert a modememet rendszeresen nem volt hajlandó felismerni. De be kellett látnom, hogy a modemet nem az ms gyártotta ahogy a hozzá tartozó drivert sem. Megoldhatták volna úgy mint az apple, hogy nem teheted bele a gépedbe a teáltalad választott modemet, és ha mágis belehegeszted, akkor sem fogjuk engedni, hogy menjen, ehelyett egy fontos dolgot adott az ms. Lehetőséget. Külföldön lehet könyebb, de itt adj el használtan egy mac-et. Megveszed és az onnét fog a konténerbe kerülni ahova az utolsó használat után tetted. Nem jobb ez csak más, méghozzá drágábban.