• herlius
    #31
    cateran, téged meg honnan szalasztottak? Eddig normális vita folyt itt, de most elkezdted beböfögni a marhaságaidat mindenféle józan érvelés nélkül. Ráadásul bunkó módon sértegetsz egy kétgyermekes anyát, akinek volószínűleg kicsit nagyobb élettapasztalata van, mint neked. Ez egy fórum KISBARÁTOM (hogy a te szavaddal éljek), mindenkinek joga van ésszerű módon kifejteni a véleményét. De ezt az alpári stílust én kérem ki magamnak.
    És hogy a témához is hozzászóljak: már korábban is kifejtettem (bár valószínűleg 3 kommentnél korábbra nem olvastál vissza) nekem is igen jó ismerősöm tett fel ilyen képet magáról. Nem keresgéltem ilyen fotókat, a többi babás kép között találtam. És igen, zavarba ejtett a dolog, pedig sem prűd nem vagyok, sem szerzetes, sem bigott mormon hittérítő. Viszont akármilyen jóbarátról is van szó, nem érzem azt, hogy nekem kellene felvilágosítani az illetőt (aki MELLesleg egy 32 éves anyuka) az alapvető erkölcsi normákról. Természetesen joga van bárkinek, bármilyen fotót feltenni magáról. Viszont az üzemeltetőnek is joga van ezeket törölni, amennyiben ezt szabályellenesnek ítéli meg. Az pedig nem indoklás, hogy a regelésnél ez a szabály nem létezett. A legtöbb ilyen szabályzat ugyanis kimondja, hogy az üzemeltetőnek jogában áll bármikor, mindenféle előzetes értesítés nélkül az oldal alapszabályzatát módosítania.
    Az utolsó mondatod mindent elárul műveltségi szintedről (már bocsánat:)). Ajánlom nézz utána az agonizál szó jelentésének. Ebben a kontextusban ugyanis egy szimpla marhaság, amit ide leírtál:)))))