• NEXUS6
    Szerintem a rendőrök imádkoznak a legjobban, hogy nehogy elfogadják az ilyet. Kinek hiányzik, hogy kiadja a főnöke, hogy kezdjen el kutakodni valami albán háziasszony számítógépén. A gengszterek, meg amúgy is úgy fognak előbb utóbb gengszterkedni, hogy ne lehessen őket így elcsípni, max a pitiáner emberkéket, de azokat meg üldözze a helyi rendőrség.

Ha meg nagy nemzetközi együttműködésre van szükség, akkor kérjék már meg hozzá az engedélyt, plíz!
    De ez amúgy is max kb oda vezet majd, hogy Dzson Paul nyomozóhadnagy egyszercsak a nagymagas Londonból kitalálja, hogy felgönygyölíti a nagy nemzetközi pedofil hálózatot. És rögtön fel is nyomja Kovácspistát, aki mint boldog családapa épp feltette a gyerekfürdetős képeit az Iwiwre.
    Vagy a jövő az lesz, hogy átruccan Budapestre a rendőriközeg és rendet tesz a Blahalújzatéri aluljáróban? Szerintem a magyar hajléktalanokat, gumibotozzák, meg gázsprézzék csak a magyar rendőrök. Nem kell az, még hogy más is idejöjjön.

Szal szerintem tessék csak a rendőrségek közötti nemzetközi együttműködést erősíteni, nem kell az, hogy mindenki beletólja a taknyos orrát a másik levesébe.