• ultrared
    Kedves neoncsöves, talán nem a köztudottan cionista ATV-t kéne megállás nélkül nézni és akkor tisztában lennél a valós helyzettel. Véletlenül bele-bele néztem az ATV híradásaiba és ledöbbentem azon a hihetetlen agymosáson ami ott ment. Szinte szó szerint ezt a szöveget nyomatták amit te, ezért gondolom, hogy onnan szerzed a félinformációidat. Lehet, hogy talált el iskolabuszt palesztin rakéta, de nem hogy halálos áldozat, de még komoly sérült sem volt. Ezek a házi készítésű semmire nem való palesztin rakéták kb nagyobb petárdákkal érnek fel. Megdöbbenve láttam az ATV tudósításában, hogy felvétlek és félinformációk manipulatív összevágásával gyakorlatilag azt akarták a magyar proli fejébe bele tömni, hogy a Hamasz tudatosan zsidó iskolabuszokat, iskolákat meg még Isten tudja, milyen jól hangzó célpontokat semmisített meg és ezzel párhuzamosan tudatosan irtott ki több száz civilt, főleg gyerekeket. (Ez amúgy is Izrael privilégiuma a közel-keleten.) A fejemet fogtam idegbajomban a sok elhangzott hülyeségtől. A palesztin rakéták, ha egyáltalán lehet ezeket annak nevezni, képtelenek célzott támadás végrehajtására, kb olyan pontosak mint egy szilveszteri rakéta. Persze, bele lehet halni, ha épp telibe talál egy embert, mint ahogy ez szilveszterkor meg is történt kis hazánkban, de amúgy több zsidó halt meg villámcsapásban mint rakétatámadásban. Igen, az egyik vaktában kilőtt rakéta véletlenül tényleg telibe trafált egy buszt, (bár kétlem, hogy iskolabusz lett volna, ugyanis a felvételen semmi nem utalt erre,)de a rakétatalálatnak mindössze (könnyebb) sérültjei voltak, amit az ATV természetesen elfelejtett leközölni és ügyesen (amolyan jó zsidó módjára) csavarva a szavakat azt a látszatot keltette, mintha tucatnyian haltak volna meg abban a támadásban, bár ezt nem mondta ki. A több száz palesztin áldozatról pedig egyszerűen elfelejtett beszámolni, mint ahogy egy gázai mecset és egy kórház porig bombázásáról is. Hányingerem van ettől a cionista bérenc "magyar" ballib médiától...
    Ettől függetlenül te lehet nem az ATV-ből tájékozódtál, hanem a hasonlóan elfogulatlan Népszavából, vagy Népszabadságból. Talált?