lammaer#20
"No azért ez nem így van. Egy ilyen epikus játék folytatásánál igenis figyelmbe kell venni, hogy a lehető legszélesebb közönséget lefedjék a feature-ok."
Na, ilyenkor lesznek az igazan gyenge jatekok, amikor megprobalnak mindenkit elerni, 6 es 99 eves kor kozott. Lesz belole egy olyan jatek, amit mindenkinek akartak csinalni es senkinek nem lett jo.
Jatekosok szempontjabol a reteg jatekok a legjobbak, penzugyi szempontbol meg a legaltalanosabb mindenkit elero jatekok.
" Én ugyanannyit fizetek a játékért mint te, tehát nekem ugyanolyan jogom van arra, hogy az én elvárásaimat a lehető legnagyobb mértékben megközelítse a játék."
Furcsa egy hozzaallas ez. Mi az hogy jogod van ahhoz hogy a te elvarasaid kielegitse egy jatek? Fizetsz erte, aztan vagy tetszik vagy nem.
Ha nem tetszett, a te bajod, de kotve hiszem hogy emiatt perre mehetsz es meg nyernel is :)
Olyan ez mint barmilyen mas szellemi termek (film, zene, konyv) - nem csak a
keszitojen mulik hogy a vegen a vevonek fog e tetszeni vagy nem. Erre nincsen meroszam, mint mondjuk egy villanykorte eseten hogy ennek ekkora fenyereje kell legyen es ennyi ideig kell mukodjon.