• Ulkesh
    #29
    acdc attól, hogy fingod sincs dolgokról nem te tehetsz, hanem gondolom a tiszta belterjes árja véred :)

    "Miert nem zsido,nem tolvaj?"

    Egyrészről nem zsidó, egyrészt, mert katolikus családból származik, másrészt mert ha jól tudom nem vallásos.
    Tolvaj meg miért is lenne? Mit lopott el szerinted? Mert azt lehetne sorolni, amit mások az Apple-től loptak..

    "Az apple arkepzeset ugye meg mindenki ismeri."

    Bocsi, úgy látom Te nem ismered.
    Az USA-ban a brand eszközök között az Apple olcsónak számít, pl. a Macbook volt megjelenésekor a legolcsóbb CoreDuo-s notebook a piacon, de a Sony iMac-hez hasonló gépe is kétszer drágább, mint az iMac. De meglesheted az árcédulát a Xeon-os munkaállomások piacán, csak ne kapj infarktust a Dell, vagy HP Mac Pro kategóriájú gépeinek árától.
    Az, hogy itthon mi mennyibe kerül az nem az Apple sara (hisz nincs is Apple Hungary), hanem az itthon forgalmazó társaságé, akik inkább arabok, mint zsidók, ha jól tudom :)

    "Amugy betiltottak mar a reklamjait Angliaban mondvan,hogy hazugsag amire az volt a valasz,nem szoszerint,hogy nem epeszu ember eleve nem hisz nekik."

    Hülyeség ellen nincs orvosság, azért tiltották be (valószínű a konkurencia nyomására), mert be merték mutatni a készülék főbb funkcióit egy 15 másodperces spotban és a birkáknak nem volt kiírva, hogy vágott filmet látnak.
    Csak azt nem értem, hogy hasonló okok miatt miért nem tiltják be a reklámok 99%-át. Mert ugyebár a mosópor nem intelligens és a Nokia N95 nem multimédia számítógép stb.