• Ravkin
    #24
    Na igen leeset... a windows vista szar... na és ? Ha nem kell a vista lesz windows 7... jah bocsánat hogy az sem kell!? . Akkor lesz majd utána egy következő oprendszer ez már csak így megy....

    Merthogy látom a te legnagyobb probléád az hogy miért nem használhatsz xp-t örökké. Miért nincs egy gyógyszer amit bevehetsz minden betegségre. Ez már csak így van kedves vajon kiki, a világ halad, változik jó vagy rosszfelé ez most lényegtelen. A játékokra kicsit rátérve manapság nincs jó játék... amik meg jók voltak azok futnak a régebbi gépemen így hát windows xp-t használok, eszembe sem jutott volna soha vistára váltani, hiszen ahoz gyenge a gépem és itt van vége ennek a problémának. A legtöbb mai játék rohadt drága és elég híg a levük, tisztelet persze a kivételeknek.

    Arra az emberre emlékeztetsz engem, aki ledarált egy iratmegsemmisítővel egy eredeti windows vista home cd-t és felrakta a youtubra. Valóban vicces videó, pár millióan meg is nézték, nade... attól hogy az ms hülye, neked még nem feltétlenül kellene annak lenned, a fennt említett figurának is csak azt sikerült bebizonyítania hogy mekkora fasz, és hogy mekkora zseni hogy rájött hogy a windows vista szar.

    Most te is ugyan ezt játszod el, vista szar vista szar... w7 szar w7 szar... ha szar akkor ne használd, telepítsél xp-t mindenhova, linuxot bánom is én... ne próbáld meg bebizonyítani hogy te vagy a legokossab fasz a a világon aki az élete felét a gép előtt éli le és szerelmes az xp-be. Szerintem ezzel innentől csak magadat égeted.