mrzool#19
"pont ezért írtam cinikusan, hogy ha egy ruszki hekkercsapat most tényleg kiadná a DirectX 10-et, a Vista mára egyetlen létező, valós fícsörjét az XP-vel szembe akkor azonnal lehúzhatná a Microsoft a rolót... "
Ó mester, igen, minden bizonnyal. Akkor a kis orosz hacker miatt bizony azonnal csődbe menne minden az MS-nél: Windows Server, Windows Mobile, Office Systems, MSN és Live services (a TV csatornájukkal együtt), SQL, Exchange, BizTalk, Visual Studio, X-Box, Mediaroom, Zune, Dynamics, stb, stb... Mondjál még ilyen jókat!:)
"nincsen a Mcirosoftnak igazi, valós -technikai- oka arra vonatkozólag, hogy miért nem adták ki XP-re"
Ez egy teljesen légből kapott állítás, aminek semmilyen valóságalapja nincs.
"A harmadik az az hogy manapság egy 50e Ft-os konzolra több és szebb játékok vannak, mint akár egy drágább PC-re amin esetleg Vista fut, ami a játékon túl inkább csak megkeseríti a felhasználója életét, mintsem szebbé tenné azt."
Ja, szerinted a számítógép csak játékra jó? Én kérek elnézést. Minta a játék bármilyen komoly környezetben bármennyit is nyomna a latba... Ha nem tetszik, akkor vegyél konzolt, senki sem akadályoz meg benne.
"az előre kiadott Visztás notebookoknak szinte MINDIG , de legalább az esetek 95%-ában a visszafejlesztés, downgrade-lés -ahogy tetszik- lesz a vége, méghozzá Windows XP-re"
Szintén teljesen légből kapott, szubjektív, alaptalan állítás. Én pont az ellenkezőjét tapasztalom.
"amit kivétel nélkül a rendszergazda szív meg , mert neki kell "rávarázsolni" az XP-t , a drivereket és mindent cuzámmen"
Hát nem tudom te milyen cégeknél jártál, de ez komoly helyen egyszerűen nem létezik, mint probléma. Adott hardverbeszállítók adott modelljeivel dolgoznak a vállalatok, amelyeket előzetesen bevizsgált az IT. Mondj már egy céget, ahova csak besétálsz a saját random kínai dzsunka laptopoddal, majd 1. egyáltalán megengedik, hogy csatlakozz a corpnetre, 2. az IT nekiáll szenvedni vele.
Szóval én elhiszem, hogy te egyszemélyes hadjáratot folytatsz a Vista vagy éppen az MS ellen, hajrá. De ezek olyan gyenge érvek voltak, hogy csak magadat teszed nevetségessé a hozzáértők szemében...