Én sok mindent meg tudok érteni, nem vagyok játék ellenes, de a MoH A -ban mi mégis volt a jó? Semmi story, semmi normális átvezetők, semmi különleges küldetések. Lehet légvédelmi ágyukat szétlőni amit X számu katona őriz akkor kiteleportálva elé. Jah meg 1-2 küldetés a változatosság kedvéért, amikor rakéta darabokért kell rohangászni, hogy ki tudjunk lőni 1 tankot, meg terminátorkatonákat lőni. Minden elismerésem annak, aki azt 1 óránál tovább tudja egy cseppet is élvezni.
Call of Duty-kkal összemérni, ami teli van változatos küldetésekkel, jó átvezetőkkel (Call of Duty első részében a partraszállás például, vagy a 4-ben a sniperes, lopakodós pálya, és még sorolhatnám).
"modernkori fasságokat kéne hanyagolni." Ez azért nekem eléggé "divatutálat"nak tűnik, keressek valami kifogást, hogy miért nem akarom szeretni a játékot. :) Eleinte nekem sem tetszett az ötlet, de zseniálisan megoldottak mindent, és szinte egy cseppnyi unalmas rész sincs benne. Én legalábbis a végigjátszásáig alig tudtam kilépni belőle. Változatos helyszínek, jó átvezetők és story, pergős és folyamatos, jó hangzok és gyönyörű látvány, stb. Ezeket én sajnos mind hiányoltam a MoH A-ból.
Multiban már én sem szeretem a Call of Duty-kat, az ugrálás, gyorsaság, túl gyors mozgás, és kevés "coop" lehetőség van bennük (csapaton belüli összjátékot ösztönző funkció), neten is csak megy mindenki a saját feje után, nameg nem játszottam olyan szerveren a 4-ben ahol nem csítereztek meg szóltak volna be 5-6 kör után. CoD UO -val meg 2-vel többet multiztam, valahogy jobb volt akkor.