• Markman
    Sziasztok! Arról szeretnék érdeklődni , hogy Valaki jártas-e itt a t-mobile szerződési feltételekkel kapcsolatban?Történt egy kis probléma, egyik haverom igényelt akciósan mobil netet , 3gb ig díjtalan első 3 hónapba.Kölcsön adta a mobil netet egy ismerősnek én meg szolgáltattam a gépet , hogy tudjanak netezni ha szeretnének.Gondoltuk ha esetleg nagyobb forgalmat generálnának akkor úgy is kap a mobil net tulajdonosa sms ben értesítést , mert azt mondták ez így megy mikor a szeződést kötötték.Na most az lett a történet vége h generáltak egy 8 gigás adatforgalmat , sms értesétés nem történt csak a mobil netes sim jelzett de azt nem látták mivel nem is igazán értenek a gépekhez , haver viszont nem kapott sms értesítést a telefonjára , pedig kellett volna.Lett egy 45000 es számla t-mobile mossa kezeit , mert nekik annyira mégse kötelező sms es értesítést küldeniük , részletfizetési lehetőség nincs , hűségnyilatkozat felmondása ~46000 (csömörből vödörbe).Keresgéltem neten , de ez a téma állt legközelebb nem találtam korlátos opciós nettel forumot.Ha bárkinek bármi ötlete van megköszönném , azt is ha esetleg továbbirányítanátok egy megfelelőbb fórumra.
    Kellemes napot!
    Márk