• winnie
    #19
    "Nem azzal van bajom, hogy ellentmondasz, hanem hogy milyen módon, stílusban. "

    hadd ne idézzek tőled, a stílus maga az ember. én lehet, hogy sz*rtam spanyolviaszt, de a fellengzősség még elnézhető, nálad viszont a kommentek alapján nem csak a kapanyél, hanem a gumicsizma is kilóg a szádból:)

    csak az érvek nélküli ember kezd érvelés nélkül személyeskedni. no komment.

    olvass vissza. én csak őszintén meglepődtem, hogy van, aki bonyolult sorozatnak tartja a pb-t, holott egy sima popcorn, hollywoodi akciósorozat. eleinte börtönös majd rablós tematikával.

    nincs abban semmi rossz, ha valaki a hollywooi kommersz cuccokat bírja. én is "bírom".

    "Gyanítom Te jobban érted... Megvan a 8 általánosod vagy még a 6nál tartasz?"

    :) ne csak általános iskolában gondolkozz, tovább is van. (de persze jobban értem, szerintem ez nem vita tárgya. és nem azért, mert te nem érted.)

    de mondom, érvelj. mondj valamit ami "komlex" a pb-ben:)

    (most nincs kedvem sorolni azokat a sorozatokat, amik igazán komplexek, amik igazán intelligensek (pedig megérnének egy misét.), de a jericho is jó példa volt, hogy felhoztad. ugye adva volt egy jó felütés, de az egész egy családi szappanopera leett. nem kis réteget fogott meg, hanem nagyot, de amikor kiderült, hogy miről fog szólni, azok a nézők ott hagyták a sorozatot. de. ettől még a jericho nézettebb volt, mint a prison break bármelyik szezonja. ez csak így sidenote-nak.)

    de mondom. nekem nem hiszel. kérdezz meg bárkit, hogy a PB intelligens, komlex sorozat vagy jó kis agykikapcsolós móka. az ember hátradől nézi ahogy pár egyarcú és pár zseniális színész egyre nonszenszebb helyzetekben keveredik.