Piel#69
Éppen ezek miatt vásároltam meg külön az OP rendszert és a gépemet. Jogszerűen használom és akkor húzom újra a gépet amikor akarom. Mivel kitapasztaltam a jó (nem bugos) drivereket ezeket rakom fel és ezért cserébe, ha nem ökör módjára használom a gépet kibír több mint egy évet is a rendszer. Igaz nyúlott az arcom az első három install után - amit a rossz ATI driver okozott,- kiírta a monitorom, hogy elértem az éves aktívációs határt és a továbbiakban csak telefonon keresztül sikerült aktíváltatnom kb. 20 perces telefonbeszélgetés után. Ennek ellenére megtanultam vele élni, megtanultam használni. Valószínűleg nem veszek Vistát az erőforrás zabálása és az árulkodása miatt. Majd meglátjuk, milyen lesz a Win 7. Addig is gerinctelennek tartom a MS "nyomulását", a programjaik árát és továbbra is barátkozom a Linux-al. Egy hétköznapi emberkének ha nem játszik, tökéletesen megfelel egy Ubuntu és egy OpenOffice is, főleg ha kis teljesítményű gépe van. Persze a Linux - ATI driver problémát már régen meg lehetett/kellett volna oldani. De ez csak az én véleményem.