roliika#85
Elolvastam. Valami Microsoftos ürge írhatta a cikket, és van benne pár ferdítés, szépítés.
Pl hogy nem volt radikális változtatás az oprendszer generációk között, pár RITKA kivételtől eltekintve, tehát most se várjunk csodát.
Win 3.11 vs Win95..azért elég durva váltás volt. Win 98 vs XP .. nem volt durva? Dehogynem. XP vs Vista..inkább nem is említem..mi az hogy nem volt radikális váltás, hát a fenét nem.
Aztán jön itt azzal, hogy a MinWin az a server 2008 magjára épülő oprendszer...az..de ezt fogja megkapni a Vista, és a jelenlegi mag benne nem így néz ki. Erre azt mondja, hogy ez csak sallangoktól mentes windows...igen az de könyörgöm miért kell minden szarral tele bxni?
Aztán mondja, hogy hát volt jelentős újítás az xp-ben ami említésre méltó, és jó a júzernek, és jönitt a muvimékerrel és hogy van rendszervisszaállítás..na erről csak 2 gondolat a muviméker egy rakás kódbug. próbáltam vele 2 napig videót csinálni digitális kameráról...mindíg fagyás volt a vége.közben a procimat(dupla magos) 100%on pörgette...tényleg jó stuff...rendszervisszaállítás..ez az első dolog amit kikapcsolok telepítés után, sok féreg és trojan visszatudja innét állítani magát.
Aztán kijelenti, hogy a win7 az nem fog megváltást hozni, és több lesz vele a gond mint a vistával kompatibilitás szempontjából,ezért ne hagyjuk ki a Vistát, sőt inkább tegyük fel a gépre mint az Xp-t per a win 7 az nemlesz jóaz és fujjfujj...
Meg miaz hogy mikrokernel és monolitikus kernel és hibrid kernel meg 25 mega..bakker a windóznak sosem volt mikrokernelje, monolitikus baxottnagy tetű xar. Egy linux kernelje 1 mega alatt van! Windóz 25 mega. Namost akkor itt milyen hibridről beszélünk? Az monolitikus és pont. Próbálnak végre a win 7 alá betolni egy kisebbet erre cikkiró jólmegaszondja, hogy kb azlesz mint ami volt, de mégis 2 kernelből lesz 1...most egyáltalán tudja miről beszél?