• B0nFire
    "Így is - úgy is ki kell dobni, most nem mindegy, hogy melyik zacskóban büdösödik?" Azt hiszem az előbbi kommentedben éppen ennek az ellenkezőjét ecsetelted, hogy tudniillik nem büdös. Sőt az ezt követő mondatod is az ellenkezőjét állítja. LOL. És képzeld el, azon az oldalon amelyiket belinkeltél nem találtam meg az én településem nevét. Ennyit a 4000 hulladékszigetről. Azért ennél jóval több település van az országban.

Kályha: Azt a pénzt azért kellett kifizetni, hogy egyáltalán a három fázist behozzák a lakásba, továbbá ahogy mondod, vehetjük kezdeti beruházásnak is. Terminológia kérdése, minek nevezzük. Mellesleg a "dögnagy" fogyasztású villanykályhákkal fűtök a mai napig is, nincs gáz a lakásomban, minden elektromos, és havi 14 000 Ft csupán a villanyszámlám. Ebben benne van a tévé, a számítógép, a világítás, a fűtés, a mosás, a takarítás, a meleg víz. A testvéremék ugyanekkora lakásban ennek a dupláját fizetik ki gázban csak fűtésre. És mellette még ott van a többi költség. Szóval elég takarékosnak számít a mai viszonylatban, tehát lehet, hogy én még kevésbé károsítom a környezetet, mint mások.

Egyébként pedig, ha tényleg olyan ember lennék, amilyennek te feltételezel, gondolod, hogy egyetlen mondatot is pazarolnék a témára, vagy elolvasnék egy ezzel kapcsolatos cikket is? Bizony, hogy nem.

Na, további szép napot!