• cS6Szi
    Nah én a minap néztem meg az életem egyik legrosszabb horror filmjét pedig már láttam párrat. A címe: Eden Lake. A neten egy csomó pozitiv hozzászolát láttam hogy mennyire élethű meg mennyire kivan dolgozva meg tiszta túlélő horror meg ilyenek. Nah hogy ne lőjjem le a poént csak vázolom az alapszitut. Van egy fiatal pár elmennek egy Eden Lake nevű tóhoz ahol beléjük köt pár helybéli 15-16 éves srác. És ez addig fajul hogy a gyerekek elkezdik üdözni öket meg vadásznak rájuk stb... Én ezt feldolgozni nem tudtam.
    Mi az hogy pár tizen éves srác vadászik a felnötekre. Két pofon oszt kész. Ajánlom mindenkinek hogy nézze meg mert én a film alatt majdnem idegrohamot kaptam hogy hogy lehet ilyen abszurd hülyeséget kitalálni. Semmi extra nincs benne a srácok simma gyerekek biciklivel üldözik a csávókat meg ilyenek. Teljesen kihozott a sodromból a film. Komolyan ha az uccán meglátok ezután randalirozó fiatalokat már azé leverem öket mert láttam ezt a filmet. Nálam ez nem az év legrosszabb horrorja hanem az évezred vagy életem legrosszabja.