• berserk87
    Szerintem az amerikaiak legalább annyira értik a Heroest, mint mi. Ők sokkal több filmet néznek, mint mi magyarok. Lehet hogy matematikát és a történelmet és a még pár tantárgyat jobban tudjuk náluk, de a filmekhez ők értenek jobban.
    Példa erre: Megnéztem az Alien vs Predatort mozis változatban és ott az amerikaiak végig röhögték meg tapsolják a filmet és néha még be is fütyültek és itt nem csak pár emberről van szó, hanem kb. 50 ember röhögött fel egy-egy béna jelenetnél. Nálunk meg úgy jönnek ki, hogy hú ez egy tök jó film volt, milyen látványos volt, náluk meg azt, hogy sz@r.
    Meg ott vannak a Star Trek, Star Wars rajongók, nálunk hozzájuk hasonlót nehezen találunk. Ők a filmek terén kifinomultabbak és ez tény. A Heroes meg nagyot sűllyedt színvonalában és ez is egy tény, szóval ezért pártoltak el, nem azért mert nehéz lenne megérteni. Ha tényleg olyan nehéz megérteni, akkor mondjatok már rá példát is, mert szerintem nagyon könnyen felfogható sorozat.

A szökés meg az egyik legrosszabb sorozat szerintem. Az egész hülyeség. Az első évad nagyon tetszett(ott is volt pár hülyeség, de azokat elnézem még), de már a második se volt annyira jó és utánna már a harmadik évadról nem is beszélek. Ők a rossz sorozatokat nem nézik. Ott van a Sarah Connor Chronicless(remélem jól írtam le a címét) ami hihetetlenül béna sorozat és rengetegen kezdték el nézni, mert nagyon sokan szerették a Terminator filmeket, de pár rész után el is pártoltak tőle(ahogy én is).
    Mondhatjátok, hogy hülyék az amerikaiak, mert nem tudják hol van Magyarország, vagy mert a történelmünket nem ismerik, de ez például őket nem is érdekli. A filmnézési szokásaik pedig messze megelőzik a miénket.