• bandypappa
    Fel kellene ismerni, hogy nem a technikának kellene etikusnak lenni, hanem az embereknek!!! Ez is annyira rossz, mint amire használják, és annyira csodálatos, amire használnják.

Személy szerint én a KÁNAÁNBAN érezném magam, ha már lenne egy ilyen készülékem. Nem is elsösorban a képek érdekelnek, hanem a hangok, mint lelkes zeneszerzőt. Nagyon sok éjszaka megálmodok dallamokat, söt volt olyan éjszaka hogy 2 számot is összeraktam álmomba és nagyon ütösek lettek, csak regglere a 90%-át elfelejtettem. Ha ezeket vissza tudnánk hallgatni, akkor a müvészetek csodás tárháza nyílna meg előttünk, nemcsak az enyémet, hanem másokét is.

Konkrétan ha reklámokkal bombáznának fejben, vagy ami mégrosszabb fenyegetnének, akkor lenyilaznék bárkit, szerintem többen vagyunk így. Szóval erkölcsileg feddhetetlen ember nem létezik, de ha jót teszel, jó történik veled.

Ami a törvényi szabályozást illeti, jelenlegi állás szerint a gondolatokért semmilyen körülmények között nem büntethetnek meg. (mondjuk már lehet gondolatokkal robotokat irányítani, ugyhogy lehet hogy kicsit módosítanak.)