Arrested Development / Ítélet: Család (TV)
  • theone91
    #32
    Irtó nagyokat röhögtem eddig (az első 8 részt néztem meg eddig). :)

    Viszont meglátszik, hogy nem tudták összehozni rendesen a szereplőgárdát. Rengetegszer kiszúrja az ember szemét a greenbox egy párbeszédben, de nem is ez a legnagyobb baj, mert így egyértelműen redukálódott családi párbeszédek száma is (amelyek a legjobbak voltak a első három évadban, kimeríthetetlenen poén-forrásként szolgáltak). Szimplán ezért is kellett az epizódokat egyes szereplők köré építeni. Egyes visszatérő poénokat túlerőltettek, egyesek pl. teljesen kimaradtak.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ron Howard-ot (a narrátort és producert) és az Imagine-t (aRon és a sorozat produkciós cégét) annyira nem kellett volna belerángatni az egészbe. Izzadtság szaga van ennek a szálnak, pedig csak a negyedik falat akarták megbontani egy picit. De elég lett volna úgy, mint a harmadik évad legvégén.


    De: Ennek ellenére, szerencsére nem torzult az autentikus Arrested Development atmoszféra, hangulat, ami majdnem minden negatívumot felül ír. Sőt Jason Bateman mintha edződött volna és mintha viccesebb volna, mint hét éve. Így azt mondom, ha lesz 5. évad akkor annak mindenképp örülni fogok. Még mindig vicces, még mindig érdekelnek a karakterek, és még mindig a kedvenc szitkomom. :)