• B0nFire
    #19
    A papok miattam kerültek a történetbe, habár nem állt szándékomban véleményt formálni róluk (attól függetlenül, hogy megvan a magam véleménye); csak valami véletlen folytán leírtam a "cölibátus" szót. Mindezek ellenére - habár számomra abszolút indifferens emberekről van szó - meg kell hogy védjem őket valamiben. A pedofília egy aberráció, és ha már az, teljesen lényegtelen, hogy kinél fordul elő. A lényeg a végeredmény, az pedig nem jó. De csak azért, mert a sajtó kizárólag a papok pedofil botrányairól hajlandó írni, még nem jelenti azt, hogy a "civilek" között ne lenne éppen ugyanannyi aberrált. Csak ugye amiről nem tudunk, az nincs. Az ő köreikben szaftosabb a botrány, ezért jobban emlékszünk rá, de azért nem szabad elfelejtkezni azokról a civilekről, akikről rendre beszámolnak a híradásokban. Mint az osztrák nagypapi, aki futószalagon gyártotta az "unokákat".

    Egyébként pedig nem látom be, hogy miért kéne akárcsak az egyikről vagy a másikról is lemondani. A kettő nem zárja ki egymást. Ha egyszer van két egészséges ember, akiknek minden végtagjuk megvan, szórakoztassák el egymást, természetes dolog. És ha még futja nekik egy Internet előfizetésre, akkor még internetezhetnek is. Miért ne?

    Azt pedig már tényleg csak zárójelben tenném ide, hogy a pornóoldalaknak van a világon a legnagyobb látogatottsága. És nem lehet veszteségeset nyitni! Ez dettó olyan mint a kocsma. Nálunk egy 14000-es kisvárosban van vagy 200, - tehát kábé 70 emberre jut 1, és ebben azok is benne vannak, akik nem isznak - és egyik sem veszteséges. Sőt, ha holnap én nyitnék egyet, valószínű, hogy én is megélnék belőle.