Salvia másnéven Látnokzsálya hatásai, adás-vétel, élménybeszámoló, palánták stb.
  • proZac01
    #441
    Hali :) Nah,jöhet a mehet :). 5ik napja napi szinten tesztelek :) 100g Bali szigeteki variáns...olyan 3/4 - 1g-ket pippantottam eddig mindíg...kis fémpipából, bongból,cigiből,villanykörtéből, vizipipából :).
    Annyira laikus vagyok a dologhoz még, hogy nem vágom mit kell érezni és amit érzek a SALVIA skálán kb hányadik szint :)??? Valaki tapasztalt help plz:). Trip a következő (eddig 2x volt a kb 20 alkalom közül ami ilyen erős) :
    2-3 mély slukk... kb 4-5 mp után test elnehezedése, színek kiéleződnek és átlépek egy szinte kézzel fogható mese világba, ahol olyan idő nélküli és időkieséses képszakadásos minden. 2 nyitott szemes fraktál volt olyan szimmetrikus rózsaszín-sárga féle. Asszem nem engedtem elmélyülni... mert ahogy láttam a fraktálokat egyből felugrottam és próbáltam mászkálni meg beszélni... elég érdekes volt, röhögés meg erős részegségérzés, mozgáskoordinációs zavar és valami olyan flash, mintha más dimenzióban lennék meg a valósban is egyszerre, de egy láthatatlan vonal nem enged átlépni a tiszta dimenzióba...aztán a lecsengés közben kb 20-30 nagyon aprónak érzékelhető de tisztán felfogható mindig picit tisztulósabb fázis és egy fújás, hogy "uuuuh,de kemény, azt hittem már kijöttem"... de még sokszor sokszor ez :D:D Paráztam a kb 20 alkalom alatt, hogy átb*sztak és nem salviát kaptam...de kezdem azt hinni még csak most nyílik ki a kapu...eddig a setting mindig 3-4-5 ember, és nem ingerszegény környezet... ez visszaredukál mindenképp 2es szintre???? mert videókban 6an 7en is vannak , visítanak és az ember kb mindíg bárgyú arccal mint egy zombi bolyong perceken keresztül és látszik h nincs képben, csak néz előre... valaki ötlet??? jó helyen kapizsgálok, vagy lúzer vagyok és lehúztak ?:D:D:D köszi mindent ;) PEACE-tácia :D