Salvia másnéven Látnokzsálya hatásai, adás-vétel, élménybeszámoló, palánták stb.
  • herbognosis
    #417
    Üdv Topik!
    Hát akkor tán ismertessük a tényeket. (Még szerencse, hogy 24 óráig nem enged hozzászólni a fórum regisztráció után, így volt időm visszanyerni nyugalmam, és szalonképes stílusban tudok válaszolni ezekre a rágalmakra.)
    1. A vásárló a postától kapta vissza pénzt, mert az ügyes postás képtelen volt kézbesíteni számomra, illetve erről értesítést hagyni a postaládában. (A postás később bocsánatot ért, de végül is ő is csak ember, és új terepen mozgott, hibázott. Emiatt az ügy miatt átállt a bolt postafiók használatára, hogy az emberi tényezőt minél jobban kiküszöböljük. Inkább rohangálás naponta a postára, mint még egy ilyen eset.)
    2. Ezután levelezésünkből váratlanul kiderült, hogy nem vagy még 18, és hogy apád olvassa a leveleidet, plusz rendőrséggel fenyegetőzik, mert hogy nemrég jöttél ki az elvonóról.
    3. Ezután természetesen azonnal visszaléptünk az üzlettől.
    4. Te rágalmazod a boltot a neten.

    Az, hogy a helyzetet ismertetem neked emailben, az nem össze-vissza magyarázkodás, de ha gondolod, bemásolom ide levelezésünk vonatkozó részeit. Egyelőre nem teszem, mert még egy ilyen hátamba szúrt kés után is megpróbálok korrekt maradni, bízva abban, hogy átértékeled a hozzáállásod.
    Szerencsére a HerboGnosiS hobbibolt, nem megélhetési, így aztán az ilyen rágalmak hatására legfeljebb annyira elromlik a kedvem, hogy nem csinálom tovább. Ez persze az elégedett vevők sokasága számára jelentené azt, hogy máshol, drágábban kell vásárolniuk. Biztos szeretnének téged mind.

    Szóval, tisztelt fórum, a HerboGnosiS a tökéletesen korrekt webshop, nyugodtan bízhattok benne. A Salviánk pedig Bali szigeteki klímán termesztett, minőségi anyag, a legjobb, amit ismerek.