Salvia másnéven Látnokzsálya hatásai, adás-vétel, élménybeszámoló, palánták stb.
-
Pff. Mert csak olyan emberek léteznek akik belőve dolgoznak. Én konkrétan ismerek egy emberkét, aki egy elég nagy külföldi cégnél középvezető. Tudom róla hogy hetente szív, és gombázni is szokott ritkábban. (nevet és céget nem említek érthető okokból)
Mégis tökéletesen el tudja látni a feladatát, sikeres a munkahelyén. Hasznos tagja a társadalomnak.
A te normáid szerint már rég börtönben kéne ülnie, vagy valahol elvonón, pedig csak olyan szereket fogyaszt amiket az emberiség már több ezer éve. Ott nő kint a természetben mindkettő...
Számomra ez a srác egyáltalán nem különb azoktól, akik hetente beb@sznak egy kocsmában vagy szórakozóhelyen hétvégente, hétköznap viszont tudatosan ott vannak a munkályukban.
Szóval szerintem az olyan embereket, akik tudnak bánni ezekkel a szerekkel azokan nem kéne büntetni vagy korlátozni semmilyen formában amíg hasznos tagjai a társadalomnak. Abban viszont igazat adok Neked, hogy sok a függőségre hajlamos és gyenge önismerettel, akaraterővel létező ember, akiknek az éltetét bizony el tudják rontani örökre ezek a cuccok.
Szerintem egy egészségügyi és pszichológiai vizsgához kéne kötni hogy ki fogyaszthatja őket és ki nem, de semmiféleképpen nem kéne büntetni.