Salvia másnéven Látnokzsálya hatásai, adás-vétel, élménybeszámoló, palánták stb.
  • Lacee
    #125
    szerintem nincs értelme kevéssel kezdeni, mivel akkor csak a negatív élmény fog megmaradni (hogy szar az íze, hatása meg nem sok). ha ki tudod mérni, érdemes kb 1 grammot összetörve pipába rakni, SEMMIKÉPP sem cigibe tekerni, ugyanis a hatóanyag csak magas hőmérsékleten aktiválódik (salvinorin-a), a pipánál is folyamatosan égetni kell, miközben szívod.
    ha nem jönne be, kb fél-egy óra múlva nyugodtan lehet próbálkozni, de kettőnél többször szerintem nincs értelme. ha nem akar jönni az istennő, akkor nem, majd legközelebb :)

    bővebben itt:
    http://salvia.tvn.hu/hogy.htm

    ..és végül, tudom hogy már unalmas, de még egy figyelmeztetés, ezúttal angolul:
    "SALVIA IS NOT A PARTY DRUG. This is important to understand. Salvia is not "fun" in the way that alcohol or Cannabis can be. If you try to party with Salvia you probably will not have a good experience.

    Salvia is a consciousness-changing herb that can be used in a vision quest, or in a healing ritual. In the right setting, Salvia makes it possible to see visions. It is an herb with a long tradition of sacred use. It is useful for deep meditation. It is best taken in a quiet, nearly darkroom; either alone (if a sitter will not be used, see below for discussion of sitters), or with one or two good friends present. It should be taken either in silence or (sometimes) with soft pleasant music playing."