Mikrofon kimenetbe fejhallgató jack
  • Kojiro
    #15
    Bár nem biztos, hogy ide tartozik, de van nekem egy mikrofonos problémám már hónapok óta. Leírom, hátha valaki tudna segíteni:

    Audigy SB hangkártyám van P5K alaplappal és a mikrofonom tök süket. Kb 1000 órát szenvedtem már vele és nem tudom mi lehet a baj. Az eredeti problémám az volt, hogyha az alaplapi hangkártyába mikrofont dugtam bejött valami erős háttérzaj és bár tudtam használni, eszméletlen módon zúgott, és a ventrilo másik végén is megőrültek a sípolástól.
    Ígyhát vettem ezt az Audigy kártyát és most meg a mikrofon bemenet tök süket. Már az egész rendszert úrjahúztam (XP SP3 van) és nem találok megoldást. A mikrofonom jó mert a laptopon megy faszán.
    Mivel zsír újrahúztam a gépet fogalmam sincs mi lehet a baj. Több drivert kipróbáltam, most is a legújabb van fent. És nincs mute-olva meg semmi ilyesmi. Amúgy a hangkártya full jó szintén.
    Mit nézhettem el? Léci help!!!

    Ha erre nincs ötletetek, azt le tudnátok nekem írni pontosan, hogy tudnám a line-in-t mikrofonnal használni, úgy hogy ne halljam vissza a hangszóróból a hangomat? Ha lehet ilyet egyáltalán.