Lami#51
Hát pedig szerintem igencsak tinifilm szaga van. Most komolyan, hol érdekelné ez az én, vagy akárki más szüleit? (teszem hozzá jogosan)
A filmben vannak dolgok amik emlékeztetnek az eredetire, de azért az elég csúnya húzás a készítőktől hogy ezzel a címmel akarják megnyerni a közönséget.
Magyarázhat nekem akárki akármit, a tény tény marad: ennek az akciófilmnek csak alapjaiban van köze a Dragon Ballhoz. Olyan kikerülhetetlen motívumok mint: a szereplők, azok nevei, sárkány gömbök, kamehameha és ezzel nagyjából kifújt.
A filmmel nem lenne semmi bajom, elintézném egy "nekem az ilyesmi akciószarok nem jönnek be"-vel, ha nem a Dragon Ball címével tüntetnék fel... (előrelépés az Evolution szócska, gondolom a japánok panaszkodtak az első képsorok láttán)
Egy adaptáció legyen adaptáció vazze, ne kifogásoljatok itt h jajj ez márpedig nem mutatott volna jól a vásznon. Azér fizetik azt a sok filmest hogy megoldja hogy mégse mutasson olyan rosszul. Az viszont egyértelmű hogy a DB-ből nehéz filmet csinálni, de minden lehetséges. Szerintem kb így dőlhetett el h film készül belőle: a stúdió fejesei összegyűltek és elkezdtek gondolkodni, mi az amire az emberek jönnének. valakinek eszébe jutott a DB sikere, nem is tétováztak tovább. megrendelték a filmet, h márpedig erre a címre kell egy filmet legyártani nekik...